Ang. valen av polare till campingen.

Jag tänkte kolla hur många av er i klassen som vet att ni själva eller någon annan blivit drabbad av att inte ens hamna med en enda person ni skrev på lappen. Jag är nämligen det och tycker det är rätt dåligt eftersom dem andra jag skrev hamnade med varandra och dem skrev även mig. Det gör ju ingenting då jag inte har något problem att vara med dem jag hamnat med men det handlar väl lite om rättvisa. =/

/Alexandra

Kommentarer
Postat av: Annie

Du kan ju byta med Nina.. Nina ville vara med oss (du är ju med mig) och nina är med dem du ville vara med.

2009-05-06 @ 22:49:42
URL: http://aaaanie.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Nej nej alltså det är lugnt! Grejen är ju att vi egentligen bara ska arbeta tillsammans och laga mat tillsammans, sen får man ju sova som man vill så det är lugnt. :) Jag tyckte bara det var konstigt men jag frågade Lena och hon sa att hon inte placerat mig rätt med flit, utan hade totalt missat vilka jag skrivit. Så det är lugnt! Men om Nina är desperat att byta måste hon prata med Lena.

2009-05-07 @ 09:22:34
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag är absolut inte desprat att byta plats med någon, jag har inget i världen emot dom jag hamnade med, men det är just dom dom valde (allså eva, angie och jenny) och jag skulle valt (jag skrev ingen lapp varje ej där) rosanna uppenbarligen, det var så annie menade ;) Men det är ju som du säger, bara laga mat och sån tillsammans :)

2009-05-08 @ 02:00:13
Postat av: Alexlyndra

Jo men jag förstår precis, man tycker ju dem borde ha liiite koll ändå på vilka man brukar sitta med i klassrummet. Jag menar, sen när sitter du med mig i vanliga fall? ;)

2009-05-08 @ 17:59:00
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0