Gott nytt år!

Nu är det första gången jag, Alexandra, skriver ett inlägg i bloggen, woho!
Jag tänkte bara hälsa alla er ett gott nytt år och en trevlig nyårsafton imorgon med familj, vänner, i lugn och ro, fest eller framför tvn!
Eftersom vi alla har upplevt i stort sett hela 90-talet så tänkte jag bjussa på en av mina favoritlåtar (jag har MÅÅÅNGA) från 90-talet som aldrig dör! Tyvärr så kan man inte ta embed koden på den riktiga videon på youtube (på absolut ingen av dem) så den här videon innehåller den riktiga låten men med en tecknad film. :P Här har ni den! Några av er känner nog igen den. ;)

Spin doctors - Two princes


GOTT NYTT ÅR ALLA BFare!!!

Hej mitt Vinterland!

Imorgon är det julafton så jag passar på att hälsa alla God Jul redan idag med den här sången! :-)Kram
Sussilou

Ja, det är meningen att ni ska sukta efter snö!!!

Angående avslutning

Avslut ht 08 - uppstart vt 09 - elever

Fredag 19 dec

fm

Läsning enligt gällande schema

Fredag 19 dec

12.30 - 13.30 ca

Julavslutning i aulan


Torsdag 8 jan


Läsning enligt höstterminens schema

Fredag 9 jan


Höstterminens sista dag

Måndag 12 jan


Vårterminen börjar, läsning enligt schema för vtSå ser det ut! (Hemsidan brukar vara ett ganska säkert kort när det gäller avslutningar) (;

Vi ses imorgon!
/Tessan

En fråga till alla er

Jag visste inte riktigt vart jag skulle vända mig.
Jag har varit förkyld hela veckan och har därför inte fått någon riktigt information..

Jag undrar om ni fått någon information om hur det ser ut i morgon (fredag). Jag har hört att vi har vanliga lektioner fram till lunch, men vi slutar ju då. Ska vi stanna för någon konsert eller? Har ni fått någon information?

Tack!:)

Reminder

Kära kamrater glöm inte att eran tidningssida ska vara klar den här veckan, om jag minns rätt. Den skall skickas till Helen så att hon kan "trycka upp" den tills på tisdag då vi har Pysslingen.

Airhugs
Sussilou

De rätta svaren

Nu verkar det gå lite segt på Gissa gubben, level 2, så jag tänkte langa de rätta svaren. Orkar dock inte lägga upp originalbilderna, men dem hittar ni i min eller Suss bilddagbok.
1. Gliki. 2. Oden. 3. Denie.  4. Suss. 5. Fredrika. 6. Oden. 7. Lena. 8. Rosanna. 9. Lisa. 10. Eva. 11. Jonas. 12. Rosanna. 13. Alexandra. 14. Suss. 15. Pontus. 16. Alexandra. 17. Andreas.

Och av de som svarade (på "allt") blev resultatet som följer:
Suss: 15/17
Annie: 11/17
Alexandra: 7/17

Det var i varje fall riktigt kul att läsa gissningarna, gratulationer till Sussiluss! Ha det fint på praktiken, BF:are!

Kärlek,
Thottoresia.

Tillbaka-kakaNejmen, fenomenet "facebook" är trotts allt kul.. När man hittar bilder från ettan. Hehehe :D

Hoppas alla får en bra helg och sedan en najs praktikvecka!

Airhugs
Sussilou


Och grattis till Tessan som fyller år idag!

En gissa kvinnan ;)Vem är den här lilla filuren då? ;)

// Annie

Gissa gubben, level 2

Vi kör en favorit (...) i repris! Tack till alla tre (!!!) som var med och tävlade om det fina priset senast!Hoppas på stor uppslutning denna gång! (;


Lycka till, samt kärlek!
Thottoresia.

Direkt från Fronter till er

Här är lite info som kommer på dirren från Fronter till er! :-)

"Hej på er. På onsdag 3/12 kommer hela vår arbetsenhet att vara på fortbildning på annan ort. Detta innebär att vår lektion blir lärarlös. Ni hade i läxa att läsa om Jean Piaget till onsdag. I dokument att hämta/ULS/instuderingsfrågor - Jean Piaget finns frågor som ni kan jobba med på lektionen. Skriv ut dessa och ta med till skolan (alt. skriv ut dem på skolan). Jag kommer att försöka boka in en lektionstid på torsdag och gå igenom det ni jobbade med senast (Eriksson) samt Piaget. Om det inte går att hitta någon tid på torsdag kommer jag att boka in en tid på fredag 13-15. Exakt tid och plats meddelas senare. OBS om ni kan undvika det, boka inte in något på fredag eftermiddag. Blir det på fredag är det frivilligt, dock är det sista lektionen innan provet, så det kan vara vettigt att vara med vid detta tillfälle.

Mvh
Mr P"

och 

"På torsdag kommer vi att få besök av biträdande rektor Ove sköld som skall kolla in hur jag jobbar samt informera om skolans ordningsregler. Vidare kommer det ett gäng lärare som är på studiebesök. Dessa kommer att sitta med och ev. vilja ställa en del frågor till er i anslutning till lektionen.

Mvh
Pontus"


Förbered er och var glada!
Sussilou