Beep, beep

Jag har för mig att Jenny undrade vilken nivå/sträcka man skulle nå, på beep-testet, för att ha "god kondition". Jag kollade upp det (hehe...) och det står att (det minsta) man bör klara av är nivå 7, sträcka 5, oavsett kön, (vilket är 1120 meter på 6,5 minut). Fast det är ju lite individuellt, som gympafröken sa.

Så grattis till Suss, Jonas och alla andra som kutade omkring så pass länge! Andra har däremot lite att jobba med. (;
Kärlek!
Thottoresia.

Bara kort info

Jag pratade med Sara(läraren) efter pysslingen ochhon sa att anna mådde bra och att hon skulle bara röntga benet och att hon skulle sedan åka hem. Efter skola ringde Shauli henne ooch pratade med henne lite hon sa att hon mådde bra och att hon kanske skulle till skolan imorgon. Men det  ät inte säkert. 

Jag ville bara meddela det så att alla vet. 

Hoppas att ni kan sova gott nu 
puss och kram ses imorgon 
en ½ sjuk Frans <3

Studiedag?

Jag kollade veckans veckobrev på Fronter, och där står det minsann att det var studiedag i tisdags. Jag skulle gärna vilja ha någon slags kompensation för detta (alltså en studiedag...) så jag tänkte att vi kunde hjälpas åt med att komma ihåg detta och påminna Pontus lite snällt nästa vecka. Eller är det bara jag som vill vara lite ledig?


Och cred till Suss och Alexandra som gissade rätt gubbe!

Kärlek!
Thottoresia.

Behöver lite hjälp!

Hej kära klass.
Jo i alexanders och min praktik så har de gjort en fin vidio till organisationen CHILDHOOD. Vi behöver lite röster så att vi kan vinna, så jag hoppas att ni röstar och här kommer länken.  http://www.ica.se/FrontServlet?s=butiker&state=butiker_dynamic&viewid=1326686 

Tack för att ni röstar
Kramar ses på måndag
Frans

Btw vidion heter skolan.

Gissa gubben!


Nu när det ändå rullar på lite någorlunda med inlägg här i klassbloggen (vilket förhoppningsvis leder till att fler kamrater läser...!) så tänkte jag att vi kunde köra lite "gissa gubben", bara för skojs skull. Så, kära klasskamrater - gissa på! Vem är denne gubbe?


//Thottoresia

Airhugs och en liten reminder

Hej mina kära små söta klasspolers!
Tänkta bra skriva hej till er och hoppas att alla har det crazykul och trevligt på sina praktikplatser. Glöm inte att förbereda er för provet nästa vecka (psykosocialt arbete s. 9-15, 18-31, 40-52 + anteckningar från lektioner) och matteprovet för röda gruppen.


Kärlek genom luften till er alla
Sussilou

Det är bara jättemånga dagar kvar!

Eh. Jag kanske är ute i lite väl god tid. Men jag kände att det var lika bra att skriva detta då det var någorlunda färskt i huvudet! Och så kan vi försöka komma ihåg det här om ett år, och då har vi det ju skriftligt också!

Jag tänkte på studenten och typ flakmusik. Jag är inte så jättemycket för dunkadunk (i alla fall inte nonstop i jag-vet-inte-hur-länge), men jag tycker att det är självklart att vi ska ha blandad musik (till och med dunkadunk om någon är förtjust idet) så att det "representerar" klassen, och inte bara är musik som låter bra för tillfället och blablabla.

Jag klurade på att vi kunde ha små tributes till våra kära "fröknar". Typ Kom igen Lena till Lena, och något Pontus till Pontus. Jag kan inte hitta på något med Pontus i just nu. Men i varje fall! Diggar någon idén? Sedan kan man ju bomba med övriga tips också, låtar och allt möjligt skit som har med studenten att göra. För det är ju lite skoj att se framåt också, även om det är 1,5 år kvar. Ehehehe.


Kärlek!
Thottoresia.

Matte röd grupp

Hej hoppas att alla har haft en trevlig helg.
Men jag undrar om den röda gruppen kommer att ha prov på det vi håller på med snart?? Gärna När om någon vet?
för under dagen fick jag ett mess av nina och hon undrade om vi skulle ha prov på fredag men jag vet inte.
Kan nån gärna svara på min fråga.

Kramar
Frans