skivan är kirrad!

Hej, hej, hallå klassen!

Nu har jag och Amanda skrivit på ett fint litet kontrakt där det typ står att vi har bokat en lokal till studentskivan. Ett Ställe, blev det! Så ALLA får rita hjärtan och glada gubbar kring den 28 april i sin almanacka! Skönt att ha det avklarat. Det som återstår nu är väl flak. Hade tänkt att vi kan snacka om det någon gång i veckan. Sedan är ett konto nu fixat (tror jag), men det kan vi snacka om i samband med flaksnacket! 

Förresten, Ett Ställe är en ganska stor lokal. Vi satte ett mål på 240 partajgäster, så alla få filura på lite vänner (eller ovänner, vad vet jag?) att bjuda. Vi får biljetterna kring jul. Snittet att sälja per skalle är typ 7 st. De som känner att de kan sälja fler än så kan ju ta lite biljetter från de som känner att de kanske inte kommer upp i det antalet. Det var lite mer grejer vi tog upp, men det kan vi ta i samband med allt annat snack! Och just det, minimum antal matgäster är 70 stycken (inklusive oss själva), det klarar vi galant, va? Hoppas det känns bra för er, kompisar!

Förresten blev jag och Amanda (och vår studentfixare) skitimpade av hur smidigt det gick att samla in pengarna! Cred till klassen!

KRAM!
Tessan

Rabbat på flak!

MinStudent erbjuder via Norrabatt ett unikt erbjudande, och följande gäller:

För varje flak som beställs från exempelvis Norra Real ges 2% rabatt. Det är 2% per beställning i en skola. Om tio beställningar görs på en skola, innebär det att alla involverade får 20% rabatt på priset!

Det är alltså avdrag med en femtedel, för VARJE klass! Man kan tjäna tusenlappar genom att boka flaket via Norrabatt! Precis som det ska vara! (Det finns även specialerbjudanden för klasskivor med bland annat limousineservice som en förmån.)

Perfekt för oss, eller vad säger ni? ÄLSKA NORRABBAT!

Annie

deadline måndag!

Hej klassen!

Imorgon ska vi till minstudent.se och kolla läget och betala in depositionen. Har ni några frågor till oss eller minstudent.se kan ni ställa dem här i kommentarsfältet eller i plugget imorgon! Och ni som inte har betalat in stålarna än ska ha fått ett sms från någon av oss, bring the money imorgon!

Kärlek! Amanda & Tessan

hoho!

Tjingeling klassen! Först och främst vill jag bara tacka för att ni är så himla goa och positiva, trots att jag och Amanda (S) var lite småvirriga idag. Vi var ju skraja helt i onödan!

På Sussies inrådan har jag skapat en ny kategori gällande studenten här i bloggen, så här kan man ju köra in allt som kommer att handla om studenten i framtiden!

OBS! GLÖM INTE 152 SPÄNN IMORGON! Annars äter Amanda upp er!

Kram! Tessan

Tema för studentskivan

Jag har samlat ihop några förslag:

"Kom nyss från....."

och

"Såhär kommer ni aldrig få se mig igen...."Sedan kan vi ju samla ihop alla temaförslag som finns den och rösta. Men jag tycker den sista låter rolig, man kan ju komma hur utspexad och tilljoxad som helst! Jag fick massor av idéer haha

Annie

augustibarnen

När jag ändå är i farten och uppdaterar så ska vi lista våra augustibarn i klassen: Först ut var Annie som fyllde 18 år onsdagen den 12 augusti. Grattis i efterskott! Och sedan har vi Oden som fyller 19 år nu på fredag, alltså den 28e! Grattis i förskott! Sedan kan vi ju komma ihåg att säga grattis på fredag också ;-)

schemaändringar

Hej kära klasskamrater!
Idag har jag äran att berätta för er att våra scheman har blivit ändrade. Våran samhällskunskapslektion som skulle ha varit imorgon är, enligt våra scheman på fronter, flyttad till fredagar från och med nu. Vi vet ju att fronter är grejen och att man ska lita på fronter. Jag tycker i alla fall att alla ska kolla in sitt schema på fronter för säkerhetens skull!

/ Sussiluss

hej klassen!

Nu har jag gjort bort mig igen. 

Igår skickade jag en INTRESSEANMÄLAN (OBS!OBS!OBS INTRESSEANMÄLAN!) för en studentskiva på minstudent.se, och idag ringde de till mig. Fett scary. Till mitt försvar gjorde jag detta för SÄKERHETS SKULL, samt med Amandas, Sussies och Odens godkännande. IFALL det skulle gå åt helvete. Jaja, nu ringde de i alla fall och jag och Amanda ska dit på ett möte för att kolla läget. INGENTING ÄR BESTÄMT, VI SKA BARA KOLLA LÄGET OCH FRÅGA LITE FÖR ATT KUNNA PRESENTERA DET FÖR ER, KÄRA KLASSKAMRATER, PÅ TORSDAG!!! Jag tycker att det är bra att vara ute i god tid... Som sagt tar vi upp detta på torsdag eller imorgon, om tillfälle ges. VI HAR INTE BESTÄMT NÅGOT, VAD VI GÖR I SLUTÄNDAN ÄR UPP TILL KLASSEN! DETTA ÄR BARA IFALL ALLT GÅR ÅT SKOGEN.


När jag ändå är igång har jag spanat efter flak, med hjälp från Amanda. Vi har hittat tre alternativ (har ni fler så shoot!), jag räknade med ett 40-mannaflak så här kommer ungefärligt pris per skalle:

www.studentspecialisten.se med "bästa" musikanläggning ~350 kr (med "sämre" ljud kan det bli så billigt som 290 spänn). Vet inte om chaffis och städning och sådant ingår.
www.minstudent.se inkl. allt, typ. Mellan 400-450 per skalle.
www.studentmaklarna.se Med stora högtalare ~390 kr, med mindre högtalare ~320 spänn.

Snälla, slå inte ihjäl mig...! /Tessan

schema!

Schema ligger ute på Fronter nuuuuuuu. Enda grejen jag undrar över är måndagseftermiddagarna? Vadå Eng B med Kjell? Det verkar vara så för hela klassen, och jag har fått för mig att de flesta av oss är helt färdiga med engelskan...? Annars ser det helt ok ut! Inga jobbiga håltimmar för er som fortfarande läser matte! Fast de kommer de väl att ändra på, som vanligt...

brumbrum

Hej klassen!
Uppstartsdagsschemat (eller vad det nu kan tänkas heta) ligger uppe på hemsidan (länk HÄR). Vi ses onsdagen den 19 augusti i vår beloved A12:a! Visserligen innebär detta att sommaren typ är slut (shit, man känner sig som en glädjedödare), men nu är vi stoooooooooora och har jättelite kvar till studenten! Vi har liksom en raksträcka och det är inte långt kvar till slutspurten. Vad det där lät klychigt... Skitsamma - vi ses snart, kompisar!

inte många dagar kvar nu

Hej alla glada klasskamrater! Nu är det inte så värst långt kvar tills vi börjar trean. Trotts att det inte har uppdaterats här så hoppas jag att ni grattade Gliki när hon fyllde år, den 18 juni. Annars slänger vi upp ett GRATTIS I EFTERSKOTT till henne!

Och så här glada är vi när vi ses i skolan!/ Sussiluss