the results of: IT'S F*CKING GISSA GUBBEN!

1. Glikeria
2. Jonas
3. Alexandra
4. Oden
5. Rosanna
6. Andreas
7. Johanna
8. Roshna
9. Fredrika S
10. Alexander
11. Jonas
12. Denie
13. Angelica
14. Jonas
15. Nina
16. Rosanna
17. Amanda B


OCH VINNAREN ÄR....
Suss! Med ALLA rätt!!! Även Frasse kirrade full pott, men Suss var snabbare. Oden placerar sig på en tredjeplats med 14 av 17 rätt. Alla andra klasskamrater (förutom jag, som är utom tävlan...) kommer SIST! Hallåå, lite action här, klassen! Suss får kanske en kaka en vacker dag, gratulerar!

tessan

IT'S F*CKING GISSA GUBBEN!Flest rätt svar innan fredag (eller kanske torsdag) får MVG i "Gissa gubben!". Har man alla rätt kanske man får en kaka! Vem vet? Hursom, det kan man ju inte riskera! Gissa på!!!


tessan

copy & paste

"efter att ha pratat med lena så har hon sagt att det endast rester idag. och inget mer. därför vill vi gärna att vi tar skivinfo direkt efter samhällskunskapen, för vi vill få ut det här fortsomfan och börja allt det roliga inför skivan :D

nu står pontus här och virrar och säger att lena har rätt.

och alla som har blivit lite ledsna, arga eller upprörda över virrvarr säger jag: må gud vara med er och vi ses imorgon! :)"

suss

tuuuuhrsdag

Imorgon skall vi fjantiga fjantar skriva matteprov så då får alla andra som inte läser matte b chansen att sova lite längre. Men, notera att det är lektion på eftermiddagen och förhoppnigsvis kan vi dela med oss av viktig info om skivan.

Tagga för matteprov (och sovmorgon)!

biljetter på g

Hej klassen!

Idag ska vi fara iväg för att hämta biljetter till skivan! Mer info om hela baletten blir det på torsdag, antar jag.


puss&kram!
tessan

omg det rullar på

Hej klasskamrater! Ska bara uppdatera er lite om att allt rullar på och förhoppningsvis har vi smaskig info till er på torsdag. Fortsätt vara snälla mot varandra!

Eftersom Tessan pajade mitt hemlighetsfulla inlägg så kan jag lägga till att designen inte är klar. Önskemål om fler färger, foton och så vidare är något jag pillar på samt en del saker som har fallit bort. Men det blir när jag slipper simma runt i skolgrejer ni vet, såna där.. Dumma saker som stör.

löööv
suss

happy b-day

Ojoj, mitt bland allt julstök så har vi missat att gratta decembers födelsedagsbarn!

Först ut hade vi Karolina J, den första december och Tessan följde efter henne och firades den sjätte december. Men redan imorgon, den nionde fyller Fredrika G år! Och sedan har vi Johanna som fyller arton den tjugosjunde december!

Grattis till er alla.

suss