Spexfoto

Hej alla glada
Jo jag var inne på FRONTER nyss och såg att Patrik Lönnberghade laddat upp bilderna som han tog på vår fina klass. Jag vet att pbase inte funkar men bara så att ni vet!!!
Kramar hoppas alla gillar bilden =D
Francisca

det rimmar på bak

Jag och Amanda S träffade flakpojkarna idag och skrev på kontrakt och betalade handpenningen. Flaket är med andra ord fixat!

(Glöm inte bort att ni ska ha betalat in hela summan senast den 28 februari, om ni inte vet hur mycket ni har kvar är det bara att komma till mig och fråga!)

KRAMAR!
Amanda & Tessan genom Tessan

vi får vänta lite längre

Saxat från fronter angående mössutprovning:

"På tisdag är det ingen utprovning. Det är inställt och de resterande klasserna får äran att prova mössorna om några veckor. Info kommer inom kort."kram, sussiluss

spexigt värre!

Toodiloo klassen! Här kommer några bilder från fotograferingen!
(De är förhoppningsvis klickbara)

   

  VAD FINA NI ÄR!!
/tessan

Mystiska personen

Ja, vi har ju sett den mystiska personen, Elvira, som kommenterar i våran blogg och lägger sig i vad vi i klassen kommer med för beslut.
Jag kikade så långt jag kunde på IP adressen och det närmsta jag kom var att den är lokaliserad i Södertälje/Karlskrona.

Hej på dig! Du får gärna berätta lite om vem du är och varför du är så intresserad av vad VÅR klass pratar om och fattar för beslut. :)

flaket är så gott som kirrat!

Jag och Amanda har ringt och bokat flak nu, och kontrakt ska skrivas på fredag! Därför behöver vi minst 91 spänn till handpenningen (som är på 3000 kronor) senast på torsdag! Jag och Amanda har även skrivit ett kontrakt som vi kommer att jaga er med de närmsta dagarna. Flaket blev som vi gemensamt bestämde i klassen: ett 40-manna med XL-ljudpaket!

Hoppas att allt känns bra!

PUSS&KRAM!
tessan&amanda

spexfoto, "dresscode"

HEJ KOMPISAR!

Amanda B och Bella kom förbi med en idé angående spexfotot. Detta är att alla ska klä sig så mörkt som möjligt (de som inte har mörka kläder kan förhoppningsvis låna labrockar och fina brillor hos Anna-Karin), så det blir lite mer enhetligt och "classy". Vi tycker att det är en väldigt vettig idé, och våra fina lappar kommer att synas mer (hihi!). Så vi satsar på en mörk dresscode (bortsett från de eventuella labmänniskorna) imorgon, vi kommer att vara fett snygga!

PS. Vi har inte snackat med Anna-Karin om labrockarna, så det är inget som är spikat eller garanterat!


KRAAAAM!!
tessan & amanda

spexfotot

Hej klassen!

Jag ville bara göra klart för hur det blir på onsdag! Vi hade som bekant en omröstning där vårt ursprungliga förslag "Barn utan framtid" blev nedröstad av en annan variant av "Barn utan framtid".

Vad jag förstod så blir namnet på fotot "Barn utan framtid", men det hela får en liten twist då vi, istället för att se ut som uteliggare och sådant, klär ut oss till högutbildade och/eller välbetalda människor med hög status (skitbra idé, Bella!). Förslag som kom fram var akademiker, läkare och jurister, så där har vi lite riktlinjer. Jag kom även att tänka på att de som känner att de inte har något hemma kan springa upp och fråga Anna-Karin om de får låna en labbrock och lite coola brillor. Vi kan ju också låna lite tjocka böcker på bibblan så vi ser extra smarta ut (y).

Jag skulle även vilja att folk kontaktade sina polare som inte var på svenskan idag (vad jag vet så är det Johanna, Amanda B, Orneline, Carolina, Oden & Jonas, jag kanske har missat någon/några), så ingen kommer dit som uteliggare på onsdag!


PUSS&KRAM!
tessan

TEMA-SKOLFOTO!

Hejsan alla bf:are. Nu är det dags för vårat spex foto och jag vill verkligen ha ett roligt tema ifall vi ska spexa överhuvudtaget. jag vill absolut INTE ha "barn utan framtid". jag tycker det är ett för spritt tema där de kommer va svårt att få ett sammansatt foto. Jag brukar tycka de bästa spex foto är de där alla gör samma sak tex. alla klär ut sig till samma djur. Vi kan också välja att vara någon seriefigur. Ett annat aternativ är att göra någon slags scen där de händer något som en stillbild av en teater. Ni kan väll alla fundera på det så kanske vi kan knåpa ihop något kul!

MVH JEnny

inför matematikprovet

Det vi ska kunna på provet nästa vecka är följande

lägga ihop och dra ifrån polynom
exempel: (2x-4)+(3x^2+x+2)  
^2 läses som "upphöjt i två"

multiplicera in bokstav och/eller siffra
exempel: 3x(x-2)

och att multipcera ihop två binom

Hoppas det är till någon hjälp! Sedan kan man repetera sidorna 70-77 och även gå till räknestugan som är på tisdag, klockan 15-16 i b32.

må väl, sussiluss

Skolfotografering, ENDAST KATALOG

Nu ligger schemat för katalogfotograferingen uppe på fronter. Den 23 September, alltså redan nu på onsdag, så fotograferas våran klass!
Schemat är dock preliminärt så det kan ändras om någon klass har problem den tiden.

prov i matematik nästa onsdag

Hej alla glada kisar! Vi som räknar matte B med Agneta har prov nästa onsdag på det vi har räknat de senaste lektionerna, alltså om polynomer och binomer. Mer ingående info kommer imorgon här i bloggen.

Sedan när vi ändå är inne på matematik så kan jag berätta att vi eventuellt kommer få några genomgångar med ett par kth:are under hösten för att lätta upp våra mattetrötta huvuden. Håll tummarna!

kramisar, sussiluss

skillz

Vi fick en kommentar om att uppdatera mera, så ni stackars klasskompisar som hänger häromkring såhär mitt i natten (borde inte ni sova?!) kan väl få något nytt att glo på. Jag sussar ju inte heller (än...) så jag kan väl slänga in en liten video från en gympalektion!

Septemberbarnen

Nu är det en ny månad och då nya födelsedagsbarn! Först ut denna månad är Basse som fyller år den 8e, med Angelica efter sig som fyller år den 17e och det sista septemberbarnet är Shauli som fyller år den 28e. Grattis i förskott till dom och glöm inte att gratta dom på deras dag!

kram, sussiluss

inte ett annat ställe..!

Hoho, klasskamrater!

Jag hörde att några fått för sig att vi ska käka middag på ett ställe (haha, jag är rolig!) och ha party på ett annat. Så är icke fallet! ALLTING sker på ett (och samma) ställe!

Pussochkram!