en vecka och en dag

Hej alla fina och underbara kompisar!
För en vecka och en dag sedan satt vi ju i A12 och skickade den där snäckan runt och fick säga några ord men det räcker ju för fasikens skull inte med några få ord. Det låter klyschigt att säga men ni, vi, var den bästa klassen ever! Det går inte att mäta med klassen från låg och mellanstadiet eller under högstadiet för det här är en klass, känner jag, som har strålat värme och kärlek. Jag vill bara få ur mig lite om hur mycket jag kommer sakna er och att vi lätt ska ses så mycket mer. Vi kanske kan campa i min lilla studentlägenhet i Karlstad så småning om ;) Och vi borde nästan få ta studenten minst en gång till!

Puss på er!
suss

(och är det bara jag som blir tårögd när jag ser Pontus stå och lägga armen om Lena i videon, hur himla bra dom har kompleterat varandra!)

måndag

Hej finfina BF!

För det första vill jag bara säga att jag skickat ett jättefint mejl till skivfixarna. Nu får vi hålla tummarna på att de ger med sig och att vi får våra pengar tillbaka. Sedan har det varit lite oroligheter kring flaket. En av flakgubbarna messade mig igår och flakförbudet gäller Kungsgatan, Stureplan, Vasagatan, Hamngatan och Sergels torg, så vi ska och får alltså åka flak! När det gäller imorgon så ska vi ses och förbereda inför tisdagen så gott vi kan. Det som ska fixas är flakförberedelser och böcker till L&P. Skulle gärna vilja att folk tog med sig:

Ballonger
Silvertejp
Snören
Grejer till L&P's böcker
Extra mp3/iPod som jag kan lägga upp flakmusiken på ifall min mp3 strular
(vilket den har börjat göra, så jag vore väldigt tacksam om några kunde ta med sig!)
Andra välbehövliga grejer...? Förslag!


Förhoppningsvis får vi låsa in grejer hos Lena och Pontus över natten. Vill tillägga att det är bättre att ni tar med er för mycket grejer än för lite! Vi vill ju inte sitta där och grina för att lakanen ramlar av för att det inte gick att fästa dem med typ tuggummi...

Just det!!! När ska vi hooka upp imorgon? Jag är lite sugen på typ klockan 10 vid skåpen för jag måste hem och laga mat, men å andra sidan så säger Suss att vi nog kan ha ett klassrum i samband med religionen och det är ju också en fördel, men då är det från 11.15 och framåt.


KRAMKRAM!!
tessan

ballonger

Hej kompisar! Är bra om några gräver runt hemma eller lägger ut en liten peng på ballonger. Jag har t ex runt tio blåa och gula ballonger men det krävs nog lite mer. För övrigt kan det krävas t ex silvertejp och tjockare snöre till när vi ska dekorera flaket så att våra fina lakan sitter kvar, och tunnare snöre till ballongerna.

Så ses vi på måndag (ÅTERKOMMER MED TID!!!!) för att blåsa lungorna ur oss, skriva i böcker och myyyysa.


/suss

bokisar

Vi ska tydligen fixa böckerna och diverse flakgrejer så som allt pynt vi vill ha m.m. på måndag. Tid återkommer vi med!

kjamiz

suss

lp

Eftersom vi tydligen, enligt fronter/Lena, inte har några lektioner på torsdag så är det bra om så många som möjligt fixar sina texter/bilder/idéer att skriva/klistra/trolla in i boöckerna tills imorgon (onsdag) så fixar vi så mycket som möjligt då. Vi ska även försöka prata det sista om flak, student och annat skoj på Pontus lektion.

Någon som tar med sig tejp så kan vi tejpa fast Pontus någonstans så han inte stör? :D

ps. två grejer, en till lena och en till Ponta! ds.

/suss