pysslingen

Hej alla glada och alla andra!
Glöm inte bort att vi börjar klockan nio på Pysslingen, alltså att vi börjar 30 minuter senare.

Och glöm inte studentomröstningarna och så vidare.

suss

middagsmat, mmm...!

Okej. Nu kör vi på en menyomröstning. Ni får antingen skriva vad ni önskar här bland kommentarerna eller så får ni berätta för mig, Amanda eller Sussie i skolan (och se till att det blir nedskrivet!). Vi kör en Pontus och håller omröstningen öppen till 23.59 på söndag nästa vecka, så ni har alltså två helger och en skolvecka på er att tänka efter, provlaga, provsmaka och lämna er röst!

 

Detta har vi att välja på:

Förrätt:
1. Traditionell Toast Skagen
2. Limegravad laxsallad
3. Något med parmaskinka/mozarella


Varmrätt:
1. Fläskfilé med kantarellsås
2. Pocherad Laxfilé med citronsås
3. Panerad kycklingfilé

a. Potatisgratäng
b. Råstekt
c. Rundstekt
d. Kokt potatis


Efterrätt:
1. Brownie med grädde
2. Cheesecake med färska bär

Ett glas vin eller öl ingår i varje middagskuvert (alkoholfritt för minderåriga)Lämna en kommentar med ditt namn, din röst (ex. Förrätt, 3. Varmrätt, 2+d. Efterrätt, 1). De som önskar vegetariskt alternativ får tillägga det efter sin röst, så ska vi snacka med de på Två Grabbar om det. Samma sak gäller allergiker! Skriv om ni har någon matallergi efter rösten.

Hänger ni med i svängarna?


theresia

 

 

middagskuverten!

Hej kompisar! Nu har jag fått mejl angående middagskuverten. Jag vill att ni kollar upp och meddelar följande så fort som möjligt:

  • Antal gäster ni ska ta med er (t.ex. om ni tar med er mamma och pappa så säger ni att ni tar med er 2)
  • Allergier eller andra matrelaterade "problem" (jättejättejätteviktigt att ni kollar upp det och meddelar oss!)

Ni betalar till mig i samband med att ni skrivs upp på listan. Enligt kontraktet är det 350 kr per person. Vad jag förstått handlar det alltså inte om några fysiska biljetter, utan ni kommer att skrivas upp på en lista (ex. Theresia +2 om jag ska ha två personer i sällskap), kan dubbelkolla detta om så önskas.

Vi måste dessutom bestämma meny fortfortfort! För att underlätta för oss fixare hade jag tänkt lägga upp en "omröstning" här så fort som möjligt och ha den öppen i en vecka eller så. Ni får hemskt gärna sprida ryktet och kika in lite senare, alternativt imorgon. Om ni undrar något är det bara att ringa, sms:a, skriva på facebook, skicka röksignaler eller mejla!

Pussåkram!
theresia

MJAAAAAAAAU!

HEJ KOMPISAAAAR!

Vi skulle uppskatta att ni som har bilder och/eller filmer (i original, alltså, inget facebookskit) på lilla klassen skickar dem till mig på gnarrebarre@hotmail.com! GÖR DET, annars får ni välja mellan att...

a) äta levande sniglar.
b) umgås med ponta i en vecka.
c) få skivoutfit bestämd av oss.

(Om ni inte har några får ni peppa era bildhavande vänner att skicka! Annars blir ni också bestraffade!)


HEJDÅ (och lite kärlek!)!
theresia, amanda & susanne

omg, musik! (och flak!) studenten! aaaah! hihihiomgffs!

Hej mina vänner!
Nu är vi (nästan) i slutspurten inför skivan och funderar på såna detaljer som musik och så vidare. Vi vill att ni lämnar förslag på låtar som ni vill ha med för att vi i klassen ska kunna lämna in önskemål och eventuellt några spellistor till DJ:n när det är dags så att vi slipper dansa till Vikingarna och Enya.

Sprid detta till varandra och lämna en kommentar här med med titel och artist så antecknar vi det och gör vårt bästa för att få en härlig blandning av dansbar och rolig musik att skaka rumpa till på skivan!

OBS! Pengarna till flaket ska vara inbetalda i slutet av nästa månad, i februari. Tessan har koll på hur mycket just DUUU ska betala. Leta mellan soffkuddarna!

C yaaah
suss & tessan

årets första månad och de första födelsedagsbarnen

Lite efter sådär som vanligt när det är lov, men bättre sen än aldrig, eller vad säger ni? Igår fyllde Orneline år så vi önskar henne grattis i efterskott! Och den 21 januari fyller Alexandra år, skriv upp det!

lööv
suss

GOTT NYTT ÅR, KLASSEN!


nu är det för tusan inte långt kvar!