dagen efter

Underbara, fina, söta, roliga, glada och bedårande klasskamrater! Igår så var jag så nervös att jag nästan kissade på mig. Och nu i efterhand kan jag bara säga tack till er alla, för vi fick vår BF:iga, jag läser det som "biffiga" av någon anledning, skiva. Och jag är bara så himla glad och glad över att ni också är så himla glada!

Glöm inte att dela med er av bilder till varandra. Och jag delar gärna med mig av det, egentligen, 15 minuter långa bildspelet.


Kram på er alla!
Suss

fekke på onsdag!

hej hej!

lite tider:

19.00 är vi och våra familjemedlemmar, vänner och diverse ihopskrap välkomna till två grabbar och kök för att mingla och sedan äta middag. ca 22.00 börjar eftersläppet!

tagga nu :D

töntigt inlägg, men vafan..!

Hej mina fina kompisar!

Vill bara säga att jag är så sjukt imponerad av typ allt skivgrejs de senaste dagarna! Trots problemen så har ni pallat av att ta tag i biljettförsäljningen och förvandlat det från något nästintill uselt till något riktigt jävla bra!!! Jag blev så glad idag när ni kom och shoppade loss på en massa biljetter! Imorgon satsar vi hårt för att sälja de sista så vi kan betala in pengarna med glädje och se fram emot en äckligt rolig skiva! NI ÄR BÄST!

MASSA KÄRLEK!
tessan
...och suss och amanda också, antar jag :)

50

Hej hej! Glöm inte att betala in en femtiolapp/50 kronor/en såndär papperslapp med en unga tjejen på för våra fina lärares middagsbiljetter till skivan!

Hej då!
suss

information

Hej alla glada och taggade kamrater!
Som jag hoppas att alla har förstått så har vi stött på diverse saker som gör att vi vill kunna prata en massa med er så vi vill att ni befinner er i A21 på måndag klockan 12.20, vare sig ni har religion eller inte! Ytterst viktigt och kommer ni inte så missar ni viktig information, vilket jag inte tror att ni vill!

För övrigt så kan jag berätta att vi har bjudit Lena, Helén och Sara till skivan nu och så har vi ju Ponta kvar. Honom haffar vi nästa vecka!

/suss

klassens vadååå?


Jag antar att vi vill ha "Klassens..." på skivan så då tycker jag att ni ska komma med förslag med nomineringar till varandra. Dock vet jag ej om vi ska smyga lite med det och att ni lämnar dom som lappar i skolan eller ber oss skriva ner dom, skickar privata meddelanden på facebook. Eller bara kör stenhårt med kommentarer här. Det lööööser sig.

Men vi kan prata mer om det på torsdag, SJÄLVKLART!

En grej, tänk på att nomineringarna ska vara syskon&föräldrar-vänliga :-)


/suss

psssst, imorgon onsdag får vi våra studentmössor!

eeh... ja, tack patrick

"Hoppas du blir antastad av små påskkäringar med krävande uppsyn om godis och alla möjliga hot om magiska hemskheter om du inte uppfyller deras önskan"

Med det så är vi uppskrivna på listan för klassfotografering på utspringsdagen! Jaaa!

/suss