att plugga

Nu ska jag försöka komma ihåg lite grejer... Engelskan blev ju inställd idag, så vi fick en uppgift, vet inte om den ligger på Fronter, men det finnsnog ett mindre lager i facket i plugget. Sedan så har den gröna gruppen "nationellt" på tisdag, 15-17, Anny kommer att sätta upp en lapp där det står var vi ska vara. Den lappen kommer att finnas utanför hennes kontor, om jag minns rätt. Och Jonas ville att vi skulle läsa likabehandlingsplanen och lämna en liten kommentar med namn(?) till honom någon dag. Sedan ska man säkert läsa naturkunskap, och läsa sin svenskabok, och så ska vi repetera Freuds faser på psykologin på måndag, det är från sida 158 och framåt en bit...

Och det är nog allt jag kommer ihåg.

/Tessan

torsdag 29/12

Imorgon är det Förintelsens minnesdag och vi börjar kl 9 i Aulan! Aulagrejset ska hålla på mellan 9-12, sedan har vi lunch 12.30 (det kommer att vara rush kl 12, så tvåorna får äta senare för att ettorna är små. Typ.), 13.30 börjar vi igen i Aulan, har jag för mig, då vi har P100-info. Vi slutar kring 15. Det här har Karolina (läraren!) berättat för mig, Frasse och Shauli, så ajabaja på den som blir arg på mig om något inte stämmer! Då skickar jag Frasse & Shauli (och kanske Suss & Amanda, om det inte är de som blir arga) på er! Kortfattat blir det alltså:

9-12 Aulan, Förintelsens minnesdag
12.30-13.30 Lunch
13.30- ca 15 P100-info

Sedan filurade jag på att vi kanske ska ta tag i det här med att lägga upp läxor här, jag är en av de som har en tendens att alltid glömma vad vi har i läxa och tills när, och det skulle underlätta om vi la upp läxor här, jag lovar att lägga upp de jag kommer ihåg!

/Tessan

Dramatiker

Till oss få dramatiker i klassen kan jag säga att det liggern en uppgift uppe på fronter som vi skall göra istället för att ha lektion imorgon. Trevligt, trevligt!

/Suss

Ingen lektion för musikanter.

Jag checkade mitt och andras schema som har musik på första lektionen imorgon, måndag. Vi har alltså inte musik imorgon och börjar kl 11.30 med svenska B.
Ha en trevlig sovmorgon!

/Alexandra

Barn utan framtid

Satt och funderade lite och kom på att vi borde ha en grupp på Fail(face)book som går under namnet "Barn utan framtid". Där vi kan samla oss och alla som tycker att vi är galet coola. Låter det som en idé eller ska jag slopa den direkt?

/Suss

Födelsedagskalas

Om något inte stämmer i listan så kommentera så kirrar någon biffen yao!
Har även gjort en kategori så att det blir lättare att hitta listan :-) / Suss

Orneline: 5/1
Alexandra: 21/1
Suss: 22/2
Elli: 27/2
Amanda: 21/3
Bella: 22/3
Nina: 23/3
Denie: 8/4
Carolina: 21/4
Moa: 23/4
Alexander: 23/4
Eva: 24/4
Andreas: 26/4
Roshna: 5/5
Jenny: 17/5
Amanda B: 17/5
Francisca: 21/5
Anna: 24/5
Glikeria: 18/6
Annie: 12/8
Oden: 27/8
Basse: 8/9
Shauli: 28/9
Angie: 17/9
Rosanna: 5/10
Fredrika: S 21/10
Lisa: 30/10
Jonas: 3/11
Karolina: 1/12
Tessan: 6/12
Fredrika: G 9/12
Johanna: 27/12

Torsdageftermiddag

Imorgon torsdag så har engelskan blivit inställd då vi redan har sett filmen, så vi slipper skriva uppsats OCH att sluta senare. Alltså; vi slutar 13.10 som "vanligt"! Om inte någon dum ändrar något :@

Airhugs
Suss

Pysslingen imorgon

"Hej. Imorgon tisdag kommer det en gästföreläsare och hälsar på BF2 på Pysslingen. Föreläsningen startar 8.45 prick. Välkomna! Hälsningar Helén och Sara."

Observera att vi börjar 8.45 och inte 9.00 som det står på schemat!!Airhugs
Suss

Födelsedagar i klassen.

.Jag satt precis och skrev ner mitt schema och kom att tänka på alla våra födelsedagar. Vi har varit riktigt dåliga på att gratta varandra. Visst, vissa kanske ser det som en liten grej, men en liten grej kan förgylla någons dag. Jag vet själv hur det känns när man faktiskt blivit halvt bortglömd på ens födelsedag och det är säkert många av er som varit med om det också.
Jag tycker alltså vi ska bli bättre på detta, men hur? Jo, jag tänker såhär: Alla som läser detta och kan födelsedagar i klassen, skriv alla namn och dagen personen fyller år som en kommentar i detta inlägg! Jag kommer skriva klart det här inlägget och sedan själv kommentera med födelsedagar jag är bombsäker på.
Detta kan vi även introducera till hela klassen någon lektion SNARAST.
Sedan när vi fått allas födelsedagar så skriver vi ett nytt inlägg här i bloggen så vi kan se och vara förberedda på vilka som fyller år.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
/Alexandra

Kalendarium VT 09

Hej hopp! Kalendariet för VT ligger uppe på pluggeriets hemsida. Antingen kan ni klicka HÄR, eller så kan ni spana in det nedan.


(jag tror att det är min datormaskin som är cp, för minigrejen vill inte bli stor när jag klickar. länken är alltså ett säkrare kort!)

Egentligen är det ju inte SÅ långt kvar till sommarlovet... Bara en A4, liksom.

/Tessan

Schemat, igen.

Jag blir så snurrig. Tessan skrev i förra inlägget att vi har Naturkunskap varannan vecka på onsdagar men ni har naturkunskap på tisdagar också, som vanligt, eller?

Vi har så jäkla struligt schema. Jag måste skaffa mig en almanacka och skriva i dagen innan hur följande dag ska se ut för jag orkar inte gå in på fronter på morgonen. Hett tips!

/Alexandra

schemat är poppis!

Har kollat lite mer på schemat, och det är onsdagarna som är lite udda. Vad jag förstått så är det Naturkunskap A varannan vecka, och Svenska B varannan (snackar alltså om sista onsdagslektionen). Fast det ser också ut som om halva klassen har naturkunskap innan den andra halvan, vilket leder till håltimman som syns på Alexandras schema i inlägget nedan. Sjukt skumt, tycker jag. Så det bästa är väl att kanske snacka med Pontus (för jag antar att alla inte är så nöjda med detta?), och att kolla upp sitt schema!

Just det! Det är studiedag nästa fredag!! YEY :D

/Tessan

Schema #2

Eftersom Tessan visade upp sitt lika knasiga schema var jag (Alexandra) tvungen att kolla mitt individuella schema och det ser ut såhär för vecka 3:Jag säger bara en sak: WTF?!
Jag märkte att schemat är jätte olika för alla veckor. =/ Ser ni dem härliga rasterna på onsdagarna... Åh vad jag längtar till dom.....

Schemat! *läskig musik*

Tjingtjong! (Har för övrigt fått för mig att det betyder purjolök på kinesiska, alltid bra att veta!)

Det jag vill säga är att jag har spanat in fronter, där det ligger ett schema. Enligt mig är det pissigt och det ser ut såhär:Men sedan gick jag in på mitt namn och där såg mitt schema lite annorlunda ut, nämligen såhär (för den som vill veta):Vet ej om detta är spikat än,
men det är förjävligt ändå! NJUT AV MORGONDAGEN!

//Tessan

PS. Är det bara jag som tycker att James verkligen har lyckats med engelskalektionerna?

Onödig info och Gissa gubben, level 3

Hej kompisar!

Är väl kanske ute i sista stund, men jag skriver väl mest för att uppdatera litegranna. I varje fall så börjar plugget imorgon (hoppas ingen har missat det!), och det jag vill säga är väl att vi inte har den där förbannade jäkla miljonertimmarslektionen! Så de kommande två dagarna har vi sammanlagt fem lektioner. Så det är ju inte sååå illa...

Och så en gissa gubben (såklart!) för att liva upp stämningen! Eller något...VEM kan gubben vara?


Ses imorgon!
/Tessan